- 500gr de Aletes de Pollastre
- 100gr de Cereals Corn Flakes
- 1 o 2 ous per reboçar
- Farina
- condiment per pollastre
- Sal i pebre
Mode de preparació
- Amb l'ajuda d'una trituradora, picar els Corn Flakes. També podem col·locar els flocs de blat de moro en una bossa o en un morter i colpejar per trencar. Intentar no triturar del tot perquè el resultat final de l'arrebossat sigui cruixent.
- Barrejar el salzonador de pollastre amb la farina per enfarinar.
- Passar els trossos de pollastre per farina, a continuació per ou i finalment pels cereals trossejats. Nosaltres fem servir aletes, però podeu utilitzar pit tallada en tires o daus, cuixes o el que més us agradi. En el cas d'utilitzar trossos és millor treure la pell.
- Posar una paella profunda amb oli, quan estigui calent, posem foc mig i comencem a fregir el pollastre fins que quedi daurat. Posar un plat amb paper de cuina per escurrirle l'oli sobrant. Una altra opció menys greixosa és fer-ho al forn ( preescalfat i a uns 180º C perquè es faci bé per dins)
Podeu acompañaro amb una amanida o un ric puré de patates casolà ( per fer-ho només heu de coure les patates i un cop cuites afegir una cullera sopera de mantega o margarina, llet i sal, i anar aixafant amb un passapuré o batedora fins a obtenir la textura desitjada) i una mica de salsa barbacoa 'et voilà! punt per devorar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada