- 4 cercles de pa de pessic
- 1 l de nata
- 2 dl d'almívar
- 9 g de gelatina
- 4 maduixots
- 125 g de sucre
- 200 g de melmelada de maduixot
- 3 fulls de gelatina
Preparació:
- Remulleu la gelatina amb aigua freda.
- Agafeu 1 dl de nata i escalfeu-la sense que arribi a bullir. Quan estigui calenta, escorreu els 9 g de gelatina i poseu-los a la nata calenta perquè es dissolguin. Incorporeu-hi el sucre i deixeu que es fongui.
- Munteu la nata restant, els 9 dl, amb unes varetes elèctriques.
- Barregeu una tercera part de la nata muntada amb la nata on hem dissolt la gelatina. Quan estigui homogeni, afegiu-hi la resta de la nata i mescleu-ho.
- Agafeu 50 ml d’aigua i escalfeu-los. Incorporeu-hi 3 fulls de gelatina i deixeu-ho dissoldre. Pareu el foc, incorporeu-hi la melmelada de maduixots i tritureu-ho.
- Muntatge del pastís
- Poseu un cercle de pa de pessic a sota. Remulleu-lo amb unes gotes d’almívar. Escampeu-hi un xic de gelatina de maduixots i poseu-hi una part de nata.
- Poseu un altre cercle de pa de pessic al damunt. Feu la mateixa operació dues vegades més, i acabeu-ho amb una fina capa de nata.
- Decoreu la part superior del pastís amb uns maduixots oberts pel mig i unes fulles de menta. Deixeu-lo refredar unes 4 hores al frigorífic.
- Servir i menjar!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada