Entrades populars

dimarts, 31 de maig del 2016

Pollastre a l'ast

Ingredients:
  • 2 dents d’alls
  • 1 pollastre sencer
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • Julivert
  • 50g de ametlles
  • Olives
  • Oli de gira-sol
  • Sal - comi – safrà- pebrot dolç -

Elaboració:

  1. Renteu bé el pollastre i poseu-lo a escórrer.
  2. En un bol poseu el julivert ben picat, la sal, el comí, el safrà, els alls i una gran cullera d’oli de gira-sol.
  3. Es barreja tot bé i hi poseu tots els ingredients sota el pollastre i també una mica per dins.
  4. Si teniu temps el deixeu una estoneta per que absorbeixi tot els ingredients.
  5. En una olla a part poseu la ceba, el tomàquet ben picat i poseu també la sal i totes les espècies.
  6. Poseu el pollastre i deixeu-ho fregir tot una estona i després poseu l’aigua.
  7. Un cop cuit s’escorre i es posa en una safata i es fica al forn.
  8. Un cop daurat el traieu i el poseu en un plat amb la salsa que queda a l’olla i el decoreu amb ametlles fregides i olives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada